Casele din Ungaria se vor scumpi in 2016

Am incercat in ultima vreme sa verific care este tendinta preturilor pentru casele din Ungaria si am ajuns la concluzia ca in general acestea se vor scumpi destul de mult in 2016. O parte din romanii care si-au cumparat case in tara vecina acum le vand, deoarece pentru multi a devenit mai convenabil sa locuiasca in Romania ( unii nu s-au adaptat la viata din Ungaria, altii au realizat ca limba maghiara este foarte grea, cuvintele fiind greu de reprodus, dar si mai greu de retinut, si asta mai ales daca ai o varsta ). Poza casa in Ungaria 2

Cu toate acestea, in functie de localitatea unde te vei stabili, poti avea si avantaje: daca sunt cateva familii de romani in localitate vei avea prieteni buni si de nadejde, gata sa te ajute cu informatii si sa iti impartaseasca din experientele personale, lucru de loc de neglijat. In multe localitati din Ungaria exista supermarket-uri (ex. LIDL, Penny, etc. ). In cazul in care te afli la maxim o ora distanta de un mare oras din Romania ( Arad, Timisoara sau Oradea ), iti poti face unele cumparaturi de aici.

Un alt aspect la care va recomand sa va uitati cu atentie este legat de materialele din care este construita casa din Ungaria si  imbunatatirile aduse acesteia :  mansardarea spatiului de sub invelitoare, un acoperis de calitate, geamuri termopan, etc. Multa lume inca nu intelege ca materialele de constructie in Ungaria sunt mai scumpe decat in Romania, deci in functie de vechimea casei si a materialelor din care este facuta, pretul poate depasi rapid pretul unei case din Romania, mai ales ca aici majoritatea au apa curenta, energie electrica si gaze.

Asa cum spuneam, studiile arata ca o casa in Ungaraia va fi in curand la fel de scumpa ca una de la noi, evident avand in continuare avantajul de a fi in Spatiul Schengen, infrastructura civilizata - sosele, banci, etc. Daca esti convins ca vrei sa investesti in ceva de viitor, atunci te poti muta in Ungaria, dupa ce ai inteles evident si dezavantajele expuse mai sus!

Prima pagina

 

Preturi

   

Produse

   

Servicii de montaj

Tigla metalica Gerard

Va oferim servicii specializate de montaj pentru acoperisuri tip tigla metalica si pentru ferestre de mansarda. Suntem distribuitori autorizati pentru acoperisuri ...

 

Tigla metalica si accesorii pentru acoperisuri

Rav Construct Company are ca principal obiect de activitate comercializare si instalarea acoperisurilor tip tigla metalica si a ferestrelor

 

Montaj tigla metalica Oferim servicii de montaj si intretinere pentru produsele comercializate. Asiguram consultanta de specialitate in domeniul acoperisurilor tip tigla metalica si al ferestrelor de mansarda, ... 

 

Citeste mai mult...   Citeste mai mult...   Citeste mai mult...

 
 
 
 

Promotii

   

Tigla metalica

   

Ferestre de Mansarda Velux

Promotii la tigla metalica

Permanent incercam sa iti oferim cele mai bune preturi la acoperisurile tip tigla metalica si la ferestrele de mansarda. In aceasta pagina poti afla care sunt promotiile in desfasurare, obtinand astfel cel mai bun pret ...

 

Tigla metalica VikingTigla metalica este o invelitoare usoara si durabila, potrivita oricarui tip de acoperis cu o panta mai mare de 15 grade. Disponibi intr-o paleta larga de culori, acest tip de acoperis poate fi folosit atat in cazul in care detineti o constructie noua, cat si in cazul in care constructia  ...

 

Fereastra de mansarda VELUX

Ferestrele de mansarda sunt produse folosite tot mai des in camerele de sub invelitoare, indiferent ca vorbim despre spatii locuite (mansarde), sau despre spatii nelocuite (poduri) . Ferestrele de mansarda VELUX sunt cele mai ...

Citeste mai mult...   Citeste mai mult...   Citeste mai mult...

 
 

Jgheaburi si burlane

Sistemul de jgheaburi si burlane reprezinta o componenta importanta a unui acoperis si de aceea alegerea sa ar trebui sa se faca cu atentie, astfel incat alegerea facuta sa fie cea mai potrivita , atat din punct de vedere tehnica , cat si estetic .
In general oamenii nu acorda importanta cuvenita acestor elemente neglijand atat calitatea materialelor cat si a montajului si de aceea , uneori, sunt necesare lucrari de reparatie a jgheaburilor si a burlanelor .
Cele mai des intalnite sisteme de drenaj din tara noastra sunt realizate din otel si au forma semicirculara, variantele noi cu acoperire de polyester sau pural fiind realizate in doua dimensiuni 125/90 si 150 100 . Exista si producatori de jgheaburi si burlane ( asa cum este Coilprofil ), care produc jgheaburi cu diametrul de 165 mm .
Jgheaburile au rolul de a colecta apa de ploaie si de a o directiona catre o zona in care sa nu afecteze constructia si in care sa nu produca pagube materiale . De multe ori lipsa unui sistem de jgheaburi si burlane eficient poate deteriora fundatia constructiei , provocand pagube a caror reparatie costa destul de mult .
Jgheaburile si burlanele metalice de forma semicirculara sunt cele mai eficiente din punct de vedere tehnic, acestea fiind mai putin predispuse ( spre deosebire de cele rectangulare ), la colmatare . Datorita formei semicirculare apa curate mai usor depunerile de mizerie, frunze, crengi, etc. care pot aparea in jgheab . Colmatarea jgheabului si prezenta apai in mod constant va conduce intr-un timp relative scurt la deteriorarea sistemului de drenaj si implicit la necesitatea achizitionarii unuia nou .

Citește mai departe:Jgheaburi si burlane

Infiltratii la ferestrele de mansarda

De multe ori suntem solicitati sa intervenim pentru remedierea unor probleme aparute la ferestrele de mansarda montate gresit de persoane neautorizate, persoane fara experienta care prin montajul efectuat distrug atat produsul ( fereastra de mansarda ), cat si o parte din termoizolatie si din finisajele interioare.

Reparatiile la o astfel de interventie pot costa intre 50 euro+TVA/buc si 300-400 euro+TVA/buc (la aceasta suma se ajunge atunci cand este necesara inlocuirea ferestrei), o suma considerabila mai ales cand discutam despre mai multe ferestre deteriorate .

Alegerea unui montator profesionist de ferestre de mansarda, chiar daca pare o alegere mai scumpa in prima faza, va poate scutii de costuri suplimentare rezultate din necesitatea inlocuirii ferestrelor sau costuri rezultate din necesitatea repararii acestora . 

Diferenta de pret (30-40 euro/buc ), este perfect justificata de calitatea montajului, stiut fiind faptul ca un montator profesionist monteaza anual intre 50 si 100 ferestre, spre deosebire de o persoana neautorizata care monteaza 1-2 buc/an .

Un videoclip cu montaje de ferestre de mansarda nereusite ar trebui sa va ajute sa luati cea mai buna decizie atunci cand cautati pe cineva care sa va monteze astfel de produse .

Folie anticondens Delta

Folia anticondens are un rol determinant in buna functionare a unui acoperis tip tigla metalica, protejand structura acoperisului si finisajele interioare de actiunea nociva a condensului .
Observatiile facute in timp au demonstrat ca folosirea unei folii anticondens de calitate slaba produce pierderi materiale beneficiarilor inca din primii trei ani datorita distrugerii termoizolatiei acoperisului . Se stie ca cea mai mare parte din caldura pierduta de o casa se datoreaza izolatiei necorespunzatoare de la nivelul acoperisului , izolatie care desi a fost bine montata s-a deteriorat ca urmare a infiltratiei condensului in structura acoperisului .
O folie anticondens de calitate prezinta doua caracteristici importante :
- rezistenta mecanica mare , aceasta “ ajutand-o” sa faca fata cu bine solicitarilor la care este supusa .
- permisivitate ridicata la vapori, permitand astfel vaporilor de apa sa condenseze in afara structurii acoperisului .

Citește mai departe:Folie anticondens Delta

Copyright © RAV CONSTRUCT COMPANY.
Design by : Author of Website.