FERESTRE DE MANSARDA

Ferestre de Mansarda Velux

Combinatie de trei ferestre de mansarda VELUX Fereastra de mansarda este cea mai buna solutie prin care puteti realiza o aerisire si o iluminare a spatiului de sub acoperis, indiferent ca acesta este unul locuit sau unul in care doar depozitati anumite obiecte .
Velux este cel mai cunoscut furnizor de ferestre pentru mansarda din lume, aceste produse fiind inventate de catre grupul danez cu peste 70 ani in urma .
Investind permanent in dezvoltarea produselor sale, Velux a creat in aceasta perioada ferestre de mansarda adaptate nevoilor clientilor sai, atat din punct de vedere al bugetului cat si al utilitatilor pe care le poate oferi un astfel de produs .
In acest moment Velux produce si comercializeaza ferestre de mansarda cu actionare simpla sau cu dubla actionare, ferestre pentru acoperisuri inclinate sau pentru acoperisuri tip terasa, ferestre de mansarda actionate manual sau electric, ferestre pentru spatii izolate sau pentru spatii neizolate, etc.

 

Citește mai departe:Ferestre de Mansarda Velux

Ferestre de Mansarda Fakro

Ferestre de mansarda FAKRO cu deschidere electricaFakro este cel de al doilea mare producator de ferestre de mansarda din lume, calitatea indiscutabila a acestora fiind recunoscuta in acest moment peste tot in lume .
Fakro s-a gandit la cei care doresc sa achizitioneze o fereastra de mansarda si a reusit sa furnizeze produse de calitate la preturi accesibile .
Pretul unei ferestre de mansarda Fakro difera foarte mult in functie de modelul si dimensiunea aleasa, recomandarea noastra fiind sa studiati cu atentie ofertele primite astfel incat sa puteti alege produsul potrivit necesitatilor dumneavoastra. Cel mai clar exemplu in acest sens il reprezinta utilizarea ferestrelor destinate camerelor de locuit in spatii cu umiditate ridicata. De multe ori ceea ce pare un pret foarte bun ascunde de fapt o deficienta a produsului sau o neintelegere a necesitatilor beneficiarului .

 

Citește mai departe:Ferestre de Mansarda Fakro

Montaj ferestre de mansarda

Montaj ferestre de mansardaMontajul ferestrelor de mansarda presupune atat o buna cunoastere a produselor ce trebuiesc instalate, cat si o buna cunoastere a sistemului de invelitoare. In functie de modelul invelitorii, panta acoperisului, tipul ferestrei , etc. montajul ferestrei de mansarda presupune cunostinte variate despre acoperisuri . Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre tipurile de fereste VELUX, va rugam sa citi si pagina despre ferestre de mansarda VELUX .

In cazul in care acoperisul este nou, lucrurile sunt mai simple deoarece, inca din faza de montaj a capriorilor, se poate  pregati terenul pentru instalarea ferestrelor de mansarda. Astfel capriorii se vor aseza la o distanta mai mare cu 4,5 cm decat latimea ferestrei , permitand in acest fel instalarea kit-ului de izolare termica, fara a mai fi necesara realizarea unei juguiri .

In cazul in care constructia dumneavoastra necesita o inlocuire a invelitorii, fara a se schimba si structura acoperisului, aveti la dispozitie doua variante :

-          Dimensiunea ferestrei de mansarda sa se aleaga in functie de distanta existenta intre capriori .

-          Sa se aleaga dimensiunea de fereastra dorita, urmand ca in functie de distanta intre capriori sa se realizeze ( daca este cazul ), o juguire .

In cazul invelitorilor tip tigla metalica, instalarea ferestrei de mansarda se realizeaza in acelasi timp cu montajul invelitorii, cele doua operatiuni fiind strans legate intre ele :

-          Se monteaza folia si caroiajul de sipci necesare invelitorii .

-          Se instaleaza fereastra de mansarda ( prinderea acesteia se face pe caroiajl de sipci ) .

-          Se monteaza invelitoarea tip tigla metalica si profilele de tinichigerie .

Pentru o instalare corecta a ferestrei de mansarda este ABSOLUT NECESAR sa folositi ramele de etansare potrivite situatiei dumneavoastra . Alegerea ramelor de etansare se face tinand cont de :

-          Dispunerea ferestrelor de mansarda ( se pot monta ferestre de mansarda in diferite combinatii, ramele pentru aceste combinatii fiind diferite de ramele pentru ferestre montate independent ) si dimensiune capriorilor in cazul unui montaj combi .

-          Tipul invelitorii ( invelitoare ondulata, invelitoare plata, etc. ).

-          Panta acoperisului ( exista rame de etansare care ajuta la suprainaltarea ferestrei in cazul in care panta acoperisului este mai mica de 15 grade ) .

Pentru a beneficia de un montaj de calitate si o consiliere de specialitate in domeniul ferestrelor de mansarda, va sfatuim sa apelati la o echipa de profesionisti . Angajatii nostri lucreaza de peste 10 ani in domeniul acoperisurilor tip tigla metalica si al ferestrelor de mansarda fiind capabili sa va ofere solutii corecte de montaj .

Pentru a afla costurile unei ferestre de mansarda VELUX ( fereastra + rama + kit BDX ), va invitam sa accesati. Preturi ferestre VELUX .

Mai multe detalii despre produsele VELUX puteti gasi pe canalul nostru de Youtube dedicat ferestrelor de mansarda si accesoriilor pentru acestea .

Copyright © RAV CONSTRUCT COMPANY.
Design by : Author of Website.