FERESTRE DE MANSARDA

Ferestre de Mansarda Fakro

Ferestre de mansarda FAKRO cu deschidere electricaFakro este cel de al doilea mare producator de ferestre de mansarda din lume, calitatea indiscutabila a acestora fiind recunoscuta in acest moment peste tot in lume .
Fakro s-a gandit la cei care doresc sa achizitioneze o fereastra de mansarda si a reusit sa furnizeze produse de calitate la preturi accesibile .
Pretul unei ferestre de mansarda Fakro difera foarte mult in functie de modelul si dimensiunea aleasa, recomandarea noastra fiind sa studiati cu atentie ofertele primite astfel incat sa puteti alege produsul potrivit necesitatilor dumneavoastra. Cel mai clar exemplu in acest sens il reprezinta utilizarea ferestrelor destinate camerelor de locuit in spatii cu umiditate ridicata. De multe ori ceea ce pare un pret foarte bun ascunde de fapt o deficienta a produsului sau o neintelegere a necesitatilor beneficiarului .

 

Ferestre de mansarda FAKRO cu dubla deschidereUn aspect de care trebuie tinut cont atunci cand se realizeaza oferta de pret pentru o fereastra de mansarda o reprezinta panta acoperisului . De foarte multe ori am vazut ferestre de mansarda montate pe acoperisuri cu panta mai mica decat panta minima indicata de producator . Fakro pune la dispozitia celor interesati ghiduri de montaj pentru ferestre de mansarda, incercand sa previna in acest fel situatia neplacuta pe care o genereaza un montaj incorect .
Instalarea necorespunzatoare sau reparatiile prost executate pot duce la deteriorarea produselor, si de aceea va recomandam sa alegeti montatori de ferestre de mansarda cu experienta, care va pot oferi garantia unui lucru bine facut . Este important sa luati legatura cu montatorii de ferestre de mansarda inca din faza de proiect, scutind in acest fel anumite costuri ce pot aparea in momentul instalarii unei ferestre de mansarda .
Fakro produce o serie de accesorii acestea avand rolul de a imbunatatii performantele si confortul pe care le ofera ferestrele de mansarda .

 

Rulouri pentru ferestre FAKROCele mai uzuale accesorii Fakro sunt :

  • - Rulouri exterioare si interioare
  • - Rolete exterioare 
  • - Plase contra insectelor
  • - Tije pentru actionare
  • - Folii si benzi izolatoare 

In cazul in care doriti o oferta de pret pentru ferestre de mansarda Fakro, va rugam sa ne contactati pentru a putea stabili o intalnire. Retineti ca cea mai buna fereastra de mansarda este cea care se preteaza cel mai bine nevoilor dumneavoastra .
Pentru preturi ale ferestrelor de mansarda Fakro va rugam sa ne contactati .

Copyright © RAV CONSTRUCT COMPANY.
Design by : Author of Website.