Montaj ferestre de mansarda

Montaj ferestre de mansardaMontajul ferestrelor de mansarda presupune atat o buna cunoastere a produselor ce trebuiesc instalate, cat si o buna cunoastere a sistemului de invelitoare. In functie de modelul invelitorii, panta acoperisului, tipul ferestrei , etc. montajul ferestrei de mansarda presupune cunostinte variate despre acoperisuri . Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre tipurile de fereste VELUX, va rugam sa citi si pagina despre ferestre de mansarda VELUX .

In cazul in care acoperisul este nou, lucrurile sunt mai simple deoarece, inca din faza de montaj a capriorilor, se poate  pregati terenul pentru instalarea ferestrelor de mansarda. Astfel capriorii se vor aseza la o distanta mai mare cu 4,5 cm decat latimea ferestrei , permitand in acest fel instalarea kit-ului de izolare termica, fara a mai fi necesara realizarea unei juguiri .

In cazul in care constructia dumneavoastra necesita o inlocuire a invelitorii, fara a se schimba si structura acoperisului, aveti la dispozitie doua variante :

-          Dimensiunea ferestrei de mansarda sa se aleaga in functie de distanta existenta intre capriori .

-          Sa se aleaga dimensiunea de fereastra dorita, urmand ca in functie de distanta intre capriori sa se realizeze ( daca este cazul ), o juguire .

In cazul invelitorilor tip tigla metalica, instalarea ferestrei de mansarda se realizeaza in acelasi timp cu montajul invelitorii, cele doua operatiuni fiind strans legate intre ele :

-          Se monteaza folia si caroiajul de sipci necesare invelitorii .

-          Se instaleaza fereastra de mansarda ( prinderea acesteia se face pe caroiajl de sipci ) .

-          Se monteaza invelitoarea tip tigla metalica si profilele de tinichigerie .

Pentru o instalare corecta a ferestrei de mansarda este ABSOLUT NECESAR sa folositi ramele de etansare potrivite situatiei dumneavoastra . Alegerea ramelor de etansare se face tinand cont de :

-          Dispunerea ferestrelor de mansarda ( se pot monta ferestre de mansarda in diferite combinatii, ramele pentru aceste combinatii fiind diferite de ramele pentru ferestre montate independent ) si dimensiune capriorilor in cazul unui montaj combi .

-          Tipul invelitorii ( invelitoare ondulata, invelitoare plata, etc. ).

-          Panta acoperisului ( exista rame de etansare care ajuta la suprainaltarea ferestrei in cazul in care panta acoperisului este mai mica de 15 grade ) .

Pentru a beneficia de un montaj de calitate si o consiliere de specialitate in domeniul ferestrelor de mansarda, va sfatuim sa apelati la o echipa de profesionisti . Angajatii nostri lucreaza de peste 10 ani in domeniul acoperisurilor tip tigla metalica si al ferestrelor de mansarda fiind capabili sa va ofere solutii corecte de montaj .

Pentru a afla costurile unei ferestre de mansarda VELUX ( fereastra + rama + kit BDX ), va invitam sa accesati. Preturi ferestre VELUX .

Mai multe detalii despre produsele VELUX puteti gasi pe canalul nostru de Youtube dedicat ferestrelor de mansarda si accesoriilor pentru acestea .

Copyright © RAV CONSTRUCT COMPANY.
Design by : Author of Website.