Ferestre de Mansarda Velux

Combinatie de trei ferestre de mansarda VELUX Fereastra de mansarda este cea mai buna solutie prin care puteti realiza o aerisire si o iluminare a spatiului de sub acoperis, indiferent ca acesta este unul locuit sau unul in care doar depozitati anumite obiecte .
Velux este cel mai cunoscut furnizor de ferestre pentru mansarda din lume, aceste produse fiind inventate de catre grupul danez cu peste 70 ani in urma .
Investind permanent in dezvoltarea produselor sale, Velux a creat in aceasta perioada ferestre de mansarda adaptate nevoilor clientilor sai, atat din punct de vedere al bugetului cat si al utilitatilor pe care le poate oferi un astfel de produs .
In acest moment Velux produce si comercializeaza ferestre de mansarda cu actionare simpla sau cu dubla actionare, ferestre pentru acoperisuri inclinate sau pentru acoperisuri tip terasa, ferestre de mansarda actionate manual sau electric, ferestre pentru spatii izolate sau pentru spatii neizolate, etc.

 

Fereastra VELUX din noua generatie cu actionare electricaInca din prima zi in care ati ales sa montati o fereastra de mansarda Velux , investitia facuta incepe sa se amortizeze prin economisirea curentului electric folosit pentru iluminarea si aerisirea spatiului de sub acoperis. Veti observa o schimbare totala a spatiului in care ati montat aceste ferestre atat din punct de vedere functional , cat si din punct de vedere al designului .
Foarte multi client sunt reticienti vis-à-vis de montajul unei ferestre de mansarda Velux din doua motive principale :

  • - Pretul acesteia .
  • - Riscul aparitiei infiltratiilor .
  • - Va asiguram de faptul ca pretul unei ferestre de mansarda Velux este cu mult mai mic decat pretul realizarii unei lucarne , iar apaortul de lumina naturala in mansarda dumneavoastra este mult mai mare . Realizarea unei lucarne presupune in general achizitionarea si montarea urmatoarelor materiale : 
  • - Lemn pentru realizarea lucarnei ( capriori, scandura, cuie, coltare etc. )
  • - Materiale de invelitoare pentru a etansa lucarna impotriva infiltratiilor ( tabla sau tigla, dolii, coame, borduri de perete, suruburi, sipci, folie anticondens, eventual sisteme de drenaj , etc. )
  • - Geamuri termopane .

Riscul aparitiei infiltratilor la o fereastra de mansarda sunt mult mai mici decat in cazul unei lucarne, indiferent de forma lucarnei .
In concluzie, in cazul in care doriti sa aduceti in spatiul de sub acoperis lumina si aer proaspat, va recomandam folosirea ferestrelor de mansarda, beneficiind in acest fel de avantajele pe care le ofera un asemenea produs : un pret mic si risc scazut de infiltratii .

Rulou pentru fereastra de mansarda VELUXVELUX pune la dispozitia clientilor interesati o intreaga gama de accesorii pentru ferestre de mansarda :

- sisteme de umbrire ( rulouri, rolete, jaluzele, etc. ).

- sisteme de actionare electrica 

- senzori de fum si ploaie

- accesorii pentru operare manuala usoara

- produse pentru intretinerea ferestrelor de mansarda

Produsele originale VELUX beneficiaza de urmatoarele garantii :

- ferestrele VELUX - 10 ANI GARANTIE

- rame de etansare, iesire pe acoperis model GVT, produse de instalare - 5 ANI GARANTIE

- accesorii pentru umbrire, sisteme de de operare electrica si accesorii pentru actionare manuala - 3 ANI GARANTIE

- VLT (iesire pe acoperis ) - 2 ANI GARANTIE 

 

 

Mai multe informatii despre produsele VELUX poti obtine accesand :

1. Ferestre de mansarda VELUX

2. Rulouri ferestre VELUX

 

Copyright © RAV CONSTRUCT COMPANY.
Design by : Author of Website.