Promotii la tigla metalica si ferestre de mansarda

Permanent incercam sa iti oferim cele mai bune preturi la acoperisurile tip tigla metalica si la ferestrele de mansarda. In aceasta pagina poti afla care sunt promotiile in desfasurare, obtinand astfel cel mai bun pret pentru produsele pe care doresti sa le achizitionezi .

 

PROMOTIE LA TIGLA METALICA NOVATIK

 

Promotie NOVATIK Aprilie 2016

In perioada 4 aprilie – 30 aprilie 2016 , la achizitionarea unui sistem complet de invelitoare NOVATIK ( profilele Practik, Matt, Avangarde ), primiti GRATUIT folia anticondens DELTA VENT N.

PROMOTIA este valabila pentru orice comanda lansata pana cel tarziu 30.04.2016, si este valabila pentru toate culorile din paletarul NOVATIK.

Facturarea si livrarea produselor din promotie se vor realiza cel tarziu pana la 16.05.2016.

Pentru a baneficia de avantajele acestei promotii este necesar sa comandati un sistem complet de acoperis NOVATIK :

- tigla metalica si profilele de tinichigerie NOVATIK

- sistemul de jgheaburi si burlane NOVATIK Ronda 125/90 sau 150/100

 

 

 

 

PROMOTIE LA TIGLA METALICA GERARD

 

Promotie tigla metalica GERARD Aprilie 2016 RavPana la 30 aprilie 2016 sistemele de invelitori tip tigla metalica GERARD beneficiaza de un pret special ! Astfel, beneficiati de o reducere de 20% pentru toate elementele componente ale invelitorii :

- panourile de tigla metalica .

- profilele de tinichigerie.

- folia anticondens DELTA VENT S

- sistemul de jgheaburi si burlane NOVATIK.

Promotia GERARD este valabila pentru modelele Heritage si Shingle astfel :

- pentru modelul Heritage culorile aflate in promotie sunt : Chestnut, Redwood si Spanish Red .

- pentru modelul Shingle culorile aflate in promotie sunt : Bark, Eclipse, Charcoal, Deep Black, Greenstone, Sunset si Ravine .

Promotia este valabila pentru toate comenzile lansate pana cel tarziu 30.04.2016 .

Pentru o oferta de pret personalizata, va rugam sa ne trimiteti pe adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  planul de acoperis, sau sa ne contactati telefonic pentru a stabili o vizionare a lucrarii si o masuratoare a acoperisului.

 

 

 

PROMOTIE LA FERESTRE DE MANSARDA VELUX

 

 

Incepand cu 02.04.2016 va invitam sa beneficiati de noua promotie la ferestre de mansarda VELUX .

Toate ferestrele de mansarda, ramele de etansare si accesoriile originale VELUX beneficiaza de un discount de 20% din pretul de lista al producatorului .

 

Exemple de prêt Ferestre VELUX din gama Standard

GZL 55x78 = 200 euro +TVA

GZL 66x118 = 229 euro + TVA

GZL 78x118 = 244 euro + TVA

 

Exemple de prêt Ferestre VELUX din gama Standard Plus

GLL 55x78 = 238 euro + TVA

GLL 66x118 = 273 euro + TVA

GLL 78x118 = 292 euro + TVA

 

Exemple de prêt Ferestre VELUX din gama Premium

GGL INTEGRA 55x78 = 605 euro + TVA

GGL INTEGRA 66x118 = 652 euro + TVA

GGL INTEGRA 78x118 = 678 euro + TVA

 

Preturile afisate includ : fereastra de mansarda, rama de etansare si kit-ul de izolare termica BDX. Fereastra VELUX beneficiaza de garantie doar daca este instalata conform indicatiilor producatorului. Instalarea ferestrei fara a utiliza rama de etansare, folie anticondens sau jgheab de drenaj a condensului, duce la deteriorarea ferestrei si pierderea grantiei produsului.

Livrarea este GRATUITA pe tot teritoriul ROMANIEI pentru comenzile cu valoare mai mare de 400 RON .

 Mai multe informatii despre ferestre de mansarda si accesorii VELUX puteti gasi pe www.velux.rav.com.ro .

La aceasta campanie participa toate produsele VELUX ( ferestre de mansarda, rame de etansare, kit-uri optionale, accesorii pentru controlul luminii, ETC. ), disponibile in lista de preturi in vigoare.

Pentru oferta completa de prêt va rugam sa ne contactati, si impreuna vom incerca sa gasim cea mai buna solutie pentru dumneavoastra.

 

RAV CONSTRUCT COMPANY este distribuitor autorizat VELUX si ofera servicii de consultanta si montaj pentru ferestre de mansarda. Montajul ferestrelor VELUX este realizat de Montatori Parteneri VELUX, angajati ai societatii noastre.

Pentru mai multe detalii despre produsele pe care le comercializam si montam te invitam sa vizitezi site-ul firmei noastre sau pagina noastra https://www.facebook.com/RavConstructCompany .

RAV CONSTRUCT COMPANY activeaza pe piata constructiilor din anul 2005, oferind servicii de consultanta, vanzare si montaj pentru acoperisuri tip tigla metalica si ferestre de mansarda RAV CONSTRUCT COMPANY ofera trei ani garantie pentru serviciile de montaj tigla metalica si ferestre de mansarda.

Copyright © RAV CONSTRUCT COMPANY.
Design by : Author of Website.