Tigla Metalica Coilprofil

Tigla metalica cu protectie de 275 gr Zn/mpAtunci cand doresti sa alegi o invelitoare pentru acoperisul casei tale, tigla metalica reprezinta cea mai avantajoasa solutie din punct de vedere tehnico-economic, raportul calitate pret recomandand acest produs, atat in cazul constructiilor nou ridicate, cat si in cazul acoperisurilor ce necesita renovare .
Producatorul de tigla metalica, tabla cutata, panouri sandwich si sisteme de drenaj Coilprofil, ofera celor interesati de achizitia unui acoperis tip tigla metalica , un produs de calitate, realizat din tabla de otel cu protectie de Zn. La fabricarea tiglelor metalice Coilprofil se foloste materie prima furnizata de catre VoestAlpine si Marcegaglia , acestia fiind doi dintre cei mai cunoscuti producatori de otel din Europa .
Tigla metalica Metigla este un produs care are la baza tabla de otel cu grosimea de 0,47 mm – 0,63 mm ,  , protejat pe ambele fete cu un strat de zinc de 275 g/mp, peste care este adaugat ca protectie principala un polyester lucios sau mat cu o grosime de 25 sau 35 microni .

In functie de cotele acoperisului dumneavoastra, panourile de tabla sunt debitate la comanda, astfel incat sa evitam pe cat posibil pierderile inutile de material . Un alt avantaj major al faptului ca panourile de tigla metalica sunt realizate la comanda il reprezinta faptul ca aveti garantia unui produs nou, care nu a stat depozitat in diverse locuri pentru perioade lungi de timp .
Paleta de culori in care puteti achizitiona un acoperis Coilprofil este destul de larga, astfel pentru culorile lucioase, tigla metalica Metigla este disponibila in 13 nuante distincte , iar pentru acoperirea mata sunt disponibile 7 nuante diferite .
Tigla metalica CoilprofilAcoperisurile din tigla metalica au devenit din ce in ce mai populare in ultimii ani datorita avantajelor pe care le ofera : greutatea redusa, durabilitatea mare in timp, pretul scazut, montajul rapid .
Greutatea redusa a acestui material permite folosirea lui chiar si atunci cand renovam acoperisul , fara a fi nevoiti sa realizam lucrari derefacere a structurii . Otelul protejat cu zinc si polyester este un material rezistent a carui durata de viata este de aproximativ 50 ani, si de accea putem considera tigla metalica Coilprofil ca fiind un produs rezistent in timp .
Pretul unui acoperis tip tigla metalica depinde foarte mult de forma si dimensiunea acoperisului . Cu cat forma acoperisului este mai simpla, cu atat pierderile de material sunt mai mici si implicit pretul platit pentru materialele necesare invelitorii va fi mai mic .

Citeste despre promotiile la tigla metalica si ferestrele de mansarda astfel incat sa poti beneficia de cea mai buna oferta . 

Copyright © RAV CONSTRUCT COMPANY.
Design by : Author of Website.