Tigla Metalica Gerard

Gerard

Primele panouri de tigla metalica texturata din lume au fost produse de compania AHI Roofing cu mai bine de 50 ani in urma si se obtineau folosind acelasi principiu ca si in cazul produselor fabricate azi : tabla de otel cu acoperire de piatra naturala .
In timp, produsele AHI Roofing s-au imbunatatit constant, atat din punct de vedere al calitatii otelului, al protectiei acestuia, cat si al liantului cu ajutorul caruia se fixeaza piatra, pe tabla de otel.
In acest moment, pentru fixarea granulelor de piatra pe tabla de otel, se foloseste o rasina acrilica pe baza de apa.
Deoarece, spre deosebire de invelitorile in panouri mari, sistemul de invelitoare Gerard presupune “ faltuirea “ in zonele de fronton, coama, racord la calcan, etc., otelul folosit la producerea acestor tigle metalice trebuie sa fie mai moale dar si mai rezistent, astfel incat sa nu se rupa pe parcursul realizarii montajului.
Protectia cu Zincalume ofera otelului o durata de viata de peste 50-60 de ani, durata de viata mult superioara comparativ cu cea a otelului protejat doar cu Zinc . Stratul de piatra are si el rol protector si astfel durata de viata a unui acoperis Gerard poate ajunge la 80-100 ani .
Tigla Metalica cu piatra naturala Gerard se diferentiaza de alte tigle metalice prin calitatea produsului , design-ul deosebit al panourilor de tabla si o garantie mult mai mare a intregului sistem .
Rav Construct Company, distribuitor autorizat de tigla metalica Gerard, pune la dispozitia clientilor sai un sistem complet de acoperis, care include panourile de tabla si profilele de tinichigerie cu acoperire de piatra naturala, folie anticondens Delta, sistemul de jgheaburi si burlane Novatik si ferestre de mansarda VELUX .
Tiglele metalice Gerard sunt realizate din tabla de otel, protejata cu Zincalume, peste care s-a fixat un strat de piatra naturala concasata in dimensiuni mici , obtinandu-se astfel un produs de calitate superioara, cu o rezistenta la coroziune mult mai mare decat in cazul altor acoperisuri metalice .
Tiglele metalice Gerard sunt disponibile intr-o paleta de sase modele si o varietate de peste doisprezece culori, ceea ce face ca un astfel de acoperis sa se potriveasca diverselor stiluri arhitecturale pe care le poate avea constructia dumneavoastra . Rezistenta mare la actiunea razelor UV face ca un acoperis Gerard sa arate ca nou foarte multi ani, oferindu-va satisfactia unui produs atat calitativ din punct de vedere tehnic, cat si cu o estetica deosebita .
Tigla metalica Gerard MilanoCele mai dese intrebari legate de acoperisurile Gerard sunt :
- Cat de greu este un acoperis Gerard ?
Un acoperis Gerard are o greutate de aproximativ 7 kg/mp, in concluzie putand fi considerat un acoperis " usor ". Ca si termen de comparatie, o tigla ceramica de greutate medie are in jur de 35-40 kg/mp.
- Cat de sigura este prinderea in cuie, fara garnitura ?
Modul in care se instaleaza panourile de tigla metalica pe sipca suport si pozitia cuielor in raport cu geometria profilului, fac ca aceast sistem de prindere sa fie 100% sigur, atat din punct de vedere al
rezistenteila vant, cat si din punct de vedere al sigurantei impotriva infiltratiilor .
- Este scump un acoperis Gerard ?
Scump sau ieftin sunt notiuni relative, si de aceea atunci cand dorim sa facem o comparatie trebuie sa ne raportam la un alt material si sa tinem cont de forma acoperisului. Comparativ cu o invelitoare din
tigla metalica in panouri mari, o invelitoare Gerard presupune la inceput un efort financiar mai mare. Am spus la inceput deoarece sistemul Gerard necesita mai putine servici de mentenanta ( nu are suruburi cu garnituri expuse radiatiilor UV, nu are bureti in zona de coama sau de dolie, etc. Daca ar fi sa comparam costul instalarii unui acoperis Gerard cu costul instalarii unui acoperis de tigla ceramica,
acestea ar fi similare ( in unele cazuri speciale acoperisul Gerard ar fi mai ieftin cu pana la 15% ), in acest calcul am avut in vedere inclusiv dimensionarea corecta a fundatiei si a structurii acoperisului pentru a putea prelua greutatea celor doua materiale.
- Cat de mult rezista piatra care este montata pe panourile de tabla Gerard ?
In acest moment exista in lume acoperisuri Gerard montate cu mai bine de 50 ani in urma. Credem ca acest lucru spune foarte multe despre calitatea produsului si durata de viata a acestuia. Retineti insa ca este foarte important ca montajul sistemelor Gerard sa se realizeze in anumite conditii de mediu ( nu se executa pe timp ploios si la temperaturi scazute ).
Datorita stratului de piatra naturala, un acoperis din tigla metalica Gerard, seamana foarte bine cu acoperisurile clasice de tigla ceramica, sindrila sau ardezie, astfel incat nu de putine ori cei care le privesc nici nu isi dau seama ca au in fata lor un acoperis metalic .
Tigla metalica Gerard a reusit cu succes sa combine avantajele folosirii otelului cu aspectul deosebit al pietrei, rezultand un acoperis sigur, elegant si durabil .

Pentru o oferta de pret va rugam sa ne trimiteti planul acoperisului, sau sa ne contactati pentru stabilirea unei vizite la santierul dumneavoastra, unde sa efectuam o masuratoarea a sarpantei, pe baza careia sa va facem o oferta de pret.

 

Copyright © RAV CONSTRUCT COMPANY.
Design by : Author of Website.