Tigla metalica Novatik

Tigla metalica Novatik este un produs ce se adreseaza beneficiarilor cu un buget mediu, care doresc un sistem de invelitoare deosebit, atat prin calitatile tehnice ale produsului , cat si prin modul de instalare.

Tigla metalica Novatik AvangardeDisponibil in doua variante de protectie si acoperire (Novatik Matt si Novatik Avangarde), acest sistem de invelitoare se diferentiaza de alte produse similare prin :

-          Reducerea semnificativa a pierderilor de materiale ( panouri de tigla metalica ), in cazul acoperisurilor complexe .

-          Protectia anticoroziva diferita ( MgZn in cazul Novatik Matt si AlZn in cazul Novatik Avangarde), de a celorlalte tigle metalice.

-          Lipsa elementelor care au o durata relativ mica de viata ( si care trebuiesc permanent verificate si inlocuite periodic ), cum ar fi buretii de etansare .

-          Vopsirea dupa profilare ( in cazul tiglelor metalice Novatik Avangarde ), acest procedeu oferiind produsului o protectie deosebita ( in special in zonele laterale ale panourilor .

-          Simetria panourilor de tigla metalica, fapt ce permite o instalare mai usoara si mai sigura ( un risc mai scazut de deteriorare a materialelor ), in zonele mai greu accesibile ( zonele lucarnelor, a calcanelor, etc. ) .

Tigla metalica Novatik Sistemul de invelitoare Novatik cuprinde in afara de panourile de tigla metalica si o serie larga de profile de tinichigerie, accesorii pentru prindere si etansare si un sistem de drenaj ( in variant semicirculara sau rectangulara ) .

Acoperisul Novatik poate fi achizitionat in opt culori distincte (glossy negru, glossy maro, glossy visiniu si glossy verde pentru varianta Novatik Avangarde si negru mat, maro mat, caramiziu mat si visiniu mat pentru varianta Novatik Matt ).

Copyright © RAV CONSTRUCT COMPANY.
Design by : Author of Website.