Tigla metalica Novatik

Tigla metalica Novatik este un produs ce se adreseaza beneficiarilor cu un buget mediu, care doresc un sistem de invelitoare deosebit, atat prin calitatile tehnice ale produsului , cat si prin modul de instalare.

Tigla metalica Novatik AvangardeDisponibil in doua variante de protectie si acoperire (Novatik Matt si Novatik Avangarde), acest sistem de invelitoare se diferentiaza de alte produse similare prin :

-          Reducerea semnificativa a pierderilor de materiale ( panouri de tigla metalica ), in cazul acoperisurilor complexe .

-          Protectia anticoroziva diferita ( MgZn in cazul Novatik Matt si AlZn in cazul Novatik Avangarde), de a celorlalte tigle metalice.

-          Lipsa elementelor care au o durata relativ mica de viata ( si care trebuiesc permanent verificate si inlocuite periodic ), cum ar fi buretii de etansare .

-          Vopsirea dupa profilare ( in cazul tiglelor metalice Novatik Avangarde ), acest procedeu oferiind produsului o protectie deosebita ( in special in zonele laterale ale panourilor .

-          Simetria panourilor de tigla metalica, fapt ce permite o instalare mai usoara si mai sigura ( un risc mai scazut de deteriorare a materialelor ), in zonele mai greu accesibile ( zonele lucarnelor, a calcanelor, etc. ) .

Tigla metalica Novatik Sistemul de invelitoare Novatik cuprinde in afara de panourile de tigla metalica si o serie larga de profile de tinichigerie, accesorii pentru prindere si etansare si un sistem de drenaj ( in variant semicirculara sau rectangulara ) .

Acoperisul Novatik poate fi achizitionat in opt culori distincte (glossy negru, glossy maro, glossy visiniu si glossy verde pentru varianta Novatik Avangarde si negru mat, maro mat, caramiziu mat si visiniu mat pentru varianta Novatik Matt ).

Tigla metalica Ruukki

Tigla metalica Ruukki Monterrey – Produs disponibil in patru variante de calitate

 Tigla metalica Ruukki MonterreyCel mai vandut model de tigla metalica Ruukki este disponibil atat in variante economice ( Basic si Standard), cat si in variante de calitate superioara ( Plus si Premium), putand fi astfel achizitionat atat de beneficiarii cu un buget redus, cat si de cei care doresc un acoperis de o calitate deosebita .


- Tigla metalica Ruukki Monterrey PREMIUM este realizata din tabla de otel cu strat de protectie Pural sau Pural mat si are o grantie de cincizeci (50) de ani pentru proprietatile tehnice si douazeci (20) de ani pentru proprietatile estetice.

 - Tigla metalica Ruukki Monterrey PLUS este realizata din tabla de otel cu strat superior de protecţie Purex, strat ce ofera o garantie de patruzeci (40) de ani pentru proprietatile tehnice si cincisprezece (15) ani pentru proprietatile estetice.

- Tigla metalica Ruukki Monterrey STANDARD este realizata din otel cu strat de protectie de Polyester sau Polyester mat. Garantia oferita pentru acestprodus este de treizeci (30) de ani pentru proprietatile tehnice si zece (10) ani pentru proprietatile estetice.

 -Tigla metalica Ruukki Monterrey BASIC este un produs economic, gandit in principal pentru lucrarile cu buget redus. Acest produs beneficiaza de o garantie estetica de 10 ani .

 Asa cum se poate observa si din tabelul de mai jos cele patru variante de acoperis Ruukki Monterrey se deosebesc prin : grosimea miezului de otel, cantitatea de Zn folosita pentru protectia otelului impotriva coroziunii, tipul si grosimea stratului superior de protectie, rezistenta la zgarieturi, etc.

  PREMIUM PLUS STANDARD BASIC
         
Garantie tehnica 50 ani 40 ani 30 ani 30 ani
Garantie estetica 20 ani 15 ani 10 ani 10 ani
Strat de acoperire Pural Matt 50µm Purex 26µm Polyester 25µm Polyester 25µm
Cantitatea minima de zinc 275 gr/mp 275 gr/mp 200 gr/mp 200 gr/mp
Clasa de coroziune RC5 RC4 RC3 -
Rezistenta la zgarieturi 4000g 2500g 2000g -
       

 

Pentru ca sistemul de invelitoare Ruukki Monterrey sa fie functional sunt necesare o serie de accesorii ( profile de tinichigerie standard si/sau speciale, elemente de fixare si etansare, folie anticondens, etc. ), numarul si tipul acestora putand fi stabilit doar pe baza consultarii planului de acoperis sau al unei masuratori .

Tigla metalica Ruukki MonterreyPentru evitarea oricaror confuzii privind tipul materialelor ce sunt livrate, compania Ruukki inscriptioneaza panourile de tigla metalica, certificand in acest fel calitatea produselor pe care le primiti .

 Panourile de tigla metalica si profilele de tinichigerie ( accesoriile ), pentru acoperisuri Ruukki sunt disponibile in 16 culori distincte . Pentru a afla daca culoarea dorita este disponibila ( si in ce variant de acoperire ), va rugam sa ne contactati. La cerere va punem la dispozitie mostre de tabla in culorile disponibile .

Produse

Rav Construct Company are ca principal obiect de activitate comercializarea si instalarea acoperisurilor tip tigla metalica si a ferestrelor de mansarda .

Acoperis tigla metalica Gerard MilanoAcoperisurile tip tigla metalica cuprind trei mari componente :

-       Tigla metalica, profilele de tinichigerie si elementele pentru prindere si etansare .

-       Folia anticondens .

-       Sistemul de jgheaburi si burlane .

Tigla metalica, profilele de tinichigerie si elementele pentru prindere si etansare reprezinta cea mai mare pondere din costul unui acoperis. Firma noastra comercializeza tigla metalica si accesorii pentru acoperisuri :

-       Gerard, tigla metalica realizata din otel cu protectie de AlZn si acoperire de piatra naturala .

-       Coilprofil, tigla metalica realizata din otel cu protectie de 275 gr Zn/mp .

-       VikingProfil, tigla metalica realizata din otel cu protectie de 220 gr Zn/mp .

Foliile anticondens, folosite la acoperisurile pe care le comercializam si instalam, sunt produse de grupul german Doerken, si sunt cunoscute in tara noastra sub denumirea de folii anticondens Delta . Cele mai uzuale sunt modelele :

-       Delta Vent S, folie recomandata pentru acoperisurile cu astereala deoarece are rezistente mecanice mari.

-       Delta Vent N, folie model economic recomandata la lucrarile cu buget limitat .

-       Delta Maxx , folie cu rezistente mecanice foarte bune, care se poate monta si la acoperisurile fara astereala.

-       Delta Foxx, folie recomandata in cazurile acoperisurilor cu panta mica deoarece este perfect impermeabila .

Jgheaburi si burlane din otel - NIAGARAPentru sistemul de jgheaburi si burlane am ales sa comercializam produse din otel deoarece sunt mai fiabile decat variantele ieftine din PVC, avand o rezistenta mai buna in timp . Marcile de jgheaburi si burlane pe care le comercializam sunt :

-       Novatik , sistemul de drenaj recomandat de importatorul produselor Gerard

-       Metidro, sistemul de jgheaburi si burlane recomandat de producatorul Coilprofil

-       Niagara, sistemul de jgheaburi si burlane recomandat de producatorul VikingProfil .

In afara de produsele enumerate mai sus, mai comercializam si :

-       Ferestre de mansarda si accesorii VELUX si FAKRO

-       Bariere de vapori si accesorii Delta

La partea de ferestre de mansarda si accesorii pentru acestea va oferim o gama larga de produse : ferestre de mansarda cu actionare manuala sau electrica, ferestre cu deschidere simpla sau cu dubla deschidere, rulouri , jaluzele si rolete pentru ferestre de mansarda .

Pentru gama de bariere de vapori si accesorii va oferim produse de calitate superioara produse de grupul German Doerken : Delta Reflex, Delta Luxx,Delta Dawi GP, Delta Tixx, Delta Polly Band, Delta Flexx Band .

Citeste mai multe informatii despre acoperisurile tip tigla metalica pe care le comercializam : Gerard, Coilprofil, Ruukki,Novatik si VikingProfil

Pretul unui acoperis tip tigla metalica

Va oferim servicii specializate de montaj pentru acoperisuri tip tigla metalica si pentru ferestre de mansarda. Suntem distribuitori autorizati pentru acoperisuri GERARD, COILPROFIL, RUUKKI, NOVATIK, VIKINGPROFIL si pentru ferestre de mansarda VELUX .

Pentru ca stim ca uneori pretul materialelor influenteaza alegerea facuta, si pentru ca suntem foarte des intrebati de “ pretul/mp “ pentru un anumit tip de invelitoare, am deci sa realizam o comparatie de prêt intre trei marci de produse pe care le comercializam : GERARD, COILPROFIL si VIKINGPROFIL, pentru trei acoperisuri diferite ca forma si ca suprafata .

La intocmirea ofertelor s-au luat in calcul toate materialele necesare conform ghidurilor de montaj pentru tigla metalica puse la dispozitie de producatori ( sorturi de streasina, frontoane interioare,etc.), EXCEPTIE FACAND COMPONENTELE SISTEMULUI DE DRENAJ CARE SE MONTEAZA DUPA FINISAREA FATADEI ( burlane, bratari de burla, prelungitoare intermediare si coturi ) . In calcul au fost incluse jgheaburile, coltarele de jgheab, capacele de jgheab, carligele, imbinarile, racordurile jgheab-burlan .

Sistemele de drenaj ofertate apartin producatorilor ( Novatik Ronda 125/90, Niagara 125/90 si Metidro 125/90 ), culoarea luata in calcul a fost una uzuala ( rosu RAL 3009 ) .

Folia ofertata in toate cazurile a fost DELTA VENT S ( 2 role x 75 mp ), si nu s-a luat in calcul necesarul de sipca si cuie pentru caroiaj .

 

Acoperis simplu, 2 ape , suprafata aproximativa 100 mpCAZUL 1 este reprezentat de acoperisul de mai jos, un acoperis simplu cu o suprafata mica, invelitoarea neavand nevoie de o gama larga de accesorii .

Costul materialelor pentru acoperisul din imagine a fost calculat la :

-       2695 euro pentru un sistem de invelitoare Gerard Heritage, culoare chestnut → 25,52 euro/mp .

-       1511 euro pentru un sistem de invelitoare Viking Koral mat → 14,75 euro/mp.

-       1634 euro pentru un sistem de invelitoare Coilprofil mat catifelat ( VoestAlpine ) → 16,23 euro/mp.

-       1456 euro pentru un sistem de invelitoare Coilprofil mat structurat ( Marcegaglia ) → 14,46 euro/mp.

-       1398 euro pentru un sistem de invelitoare Coilprofil lucios ( Marcegaglia ) → 13,89 euro/mp .

 

 


Model/Producator

Grosime

Culoare

Pret/mp

Heritage/Gerard

0,4 mm

Chestnut

25,52 euro/mp

Koral/VikingProfil

0,5 mm

Rosu mat

14,75 euro/mp

Metigla/Coilprofil

0,5++ mm

Rosu mat catifelat

16,23 euro/mp

Metigla/Coilprofil

0,5 mm

Rosu mat structurat

14,46 euro/mp

Metigla/Coilprofil

0,5 mm

Rosu lucios

13,89 euro/mp

 

Acoperis complexitate medie, suprafata astereala 203 mpCAZUL 2 este reprezentat de un acoperis mai complex, invelitoarea avand nevoie de o gama mai larga de accesorii ( profile de tinichigerie, elemente de etansare, etc. )

Costul materialelor pentru acoperisul din imagine a fost calculat la :

-       5548 euro pentru un sistem de invelitoare Gerard Heritage, culoare chestnut → 25,44 euro/mp .

-       2915 euro pentru un sistem de invelitoare Viking Koral mat → 12,25 euro/mp.

-       3400 euro pentru un sistem de invelitoare Coilprofil mat catifelat ( VoestAlpine ) → 14,65 euro/mp.

-       3000 euro pentru un sistem de invelitoare Coilprofil mat structurat ( Marcegaglia ) → 12,92 euro/mp.

-       2865 euro pentru un sistem de invelitoare Coilprofil lucios ( Marcegaglia ) → 12,35 euro/mp .

 

 

Model/Producator

Grosime

Culoare

Pret/mp

Heritage/Gerard

0,4 mm

Chestnut

25,44euro/mp

Koral/VikingProfil

0,5 mm

Rosu mat

12,25 euro/mp

Metigla/Coilprofil

0,5++ mm

Rosu mat catifelat

14,65 euro/mp

Metigla/Coilprofil

0,5 mm

Rosu mat structurat

12,92 euro/mp

Metigla/Coilprofil

0,5 mm

Rosu lucios

12,35 euro/mp

 

Acoperis simplu, 2 ape, suprafata de astereala 261 mpCAZUL 3 este reprezentat de acoperisul de mai jos, un acoperis simplu , cu o suprafata mare,  invelitoarea neavand nevoie de o gama larga de accesorii .

Costul materialelor pentru acoperisul din imagine a fost calculat la :

-       6262 euro pentru un sistem de invelitoare Gerard Heritage, culoare chestnut →  22,36 euro/mp .

-       3022 euro pentru un sistem de invelitoare Viking Koral mat → 11,28 euro/mp.

-       3542 euro pentru un sistem de invelitoare Coilprofil mat catifelat ( VoestAlpine ) → 13,42 euro/mp.

-       3098 euro pentru un sistem de invelitoare Coilprofil mat structurat ( Marcegaglia ) → 11,73euro/mp.

-       2954 euro pentru un sistem de invelitoare Coilprofil lucios ( Marcegaglia ) → 11,19 euro/mp .

 

 

Model/Producator

Grosime

Culoare

Pret/mp

Heritage/Gerard

0,4 mm

Chestnut

22,36 euro/mp

Koral/VikingProfil

0,5 mm

Rosu mat

11,28 euro/mp

Metigla/Coilprofil

0,5++ mm

Rosu mat catifelat

13,42 euro/mp

Metigla/Coilprofil

0,5 mm

Rosu mat structurat

11,73 euro/mp

Metigla/Coilprofil

0,5 mm

Rosu lucios

11,19 euro/mp

 

CONCLUZII :

-       Nu exista un prêt/mp pentru un anumit model de tigla metalica, pretul variind foarte mult in functie de suprafata cat si de complexitatea acoperisului .

-       Cu cat un acoperis este mai complex, cu atat pretul/mp este mai mare .

-       Cu cat un acoperis este mai mare, cu atat pretul/mp este mai mic .

ATUNCI CAND DORITI SA AFLATI PRETUL UNEI INVELITORI, TRIMITETI PLANUL ACOPERISULUI IMPREUNA CU CATEVA PRECIZARI NECESARE INTOCMIRII OFERTEI DE PRET ( culoarea dorita, locatia lucrarii, modelul de tabla, etc. ), ASTFEL INCAT SA PUTETI OBTINE UN PRET CORECT CARE SA NU ASCUNDA CHELTUIELI SUPLIMENTARE .

Citeste si articolul despre caracteristici la tigla metalica pentru a afla mai multe despre principalele diferente de calitate intre marcile de tigla metalica pe care le comercializam .

Montaj tigla metalica si ferestre de mansarda

Montaj tigla metalica

Rav Construct Company comercializeaza si monteaza acoperisuri tip tigla metalica si ferestre de mansarda din anul 2005, oferta noastra cuprinzand atat servicii de montaj, cat si servicii de intretinere pentru acoperisuri :

-          Montaj acoperisuri tip tigla metalica.

-          Montaj ferestre de mansarda.

-          Montaj sisteme de drenaj ( jgheaburi si burlane ).

-          Reparatii si renovari pentru invelitori .

-          Reparatii pentru ferestre de mansarda .

-          Servicii de intretinere periodica pentru ferestre de mansarda.

-          Servicii de intretinere periodica pentru sisteme de drenaj ( jgheaburi si burlane ) .

-          Montaj de accesorii pentru ferestre de mansarda ( rulouri, rolete, sisteme de actionare electrica ) .

 

Montajul acoperisurilor tip tigla metalica cuprinde toate operatiunile necesare realizarii unui montaj correct, conform indicatiilor date de producator. Astfel montajul unei invelitori tip tigla metalica include :

-          Montajul foliei anticondens si al caroiajului de sipci .

-          Montajul sistemului de jgheaburi si burlane .

-          Montajul profilelor de tinichigerie necesare acoperisului .

-          Montajul panourilor de tigla metalica .

-          Montajul elementelor de etansare .

Montaj ferestre de mansardaMontajul ferestrelor de mansarda poate fi considerat  :

-          STANDARD, in cazul in care se va face doar instalarea ferestreie de mansarda, fara a se face alte operatiuni suplimentare .

-          NON-STANDARD, in cazul in care instalarea ferestrei de mansarda presupune si realizarea altor operatiuni necesare ( realizarea golului pentru fereastra, indepartarea si/sau montarea invelitorii, realizarea de juguiri , etc. ) .

Preturile pentru montajul invelitorilor tip tigla metalica difera in functie de :

-          Tipul tiglei metalice ( acoperire de piatra naturala sau acoperire de polyester ).

-          Complexitatea acoperisului .

-          Panta acoperisului .

-          Locatia lucrarii .

Preturile pentru montajul unei ferestre de mansarda incep de la 60 euro+TVA/fereastra  (in cazul unui montaj STANDARD), si pot ajunge pana la 150 euro+TVA/fereastra ( in cazul montajelor complexe care necesita juguire, indepartarea si apoi montajul invelitorii in jurul ferestrei, etc. ) .

Serviciile de renovare a acoperisurilor cuprind :

-          Indepartarea vechii invelitori

-          Verificarea si inlocuirea ( in cazul in care acest lucru se impune ), elementelor de dulgherie deteriorate  .

-          Curatarea acoperisului de elemente ce pot deteriora noua invelitoare sau parti componente ale acesteia .

-          Montajul unei invelitori noi, tip tigla metalica .

Serviciile de mentenanta in domeniul acoperisurilor cuprind :

-          Curatarea periodica a sistemului de jgheaburi si burlane ( aceasta operatiune este recomandat sa se realizeze annual, inainte de venirea iernii ) .

-          Curatarea periodica a elementelor de acoperis ce pot duce la aparitia infiltratiilor ( ne referim aici in special la acoperisurile cu dolii, prin curatarea periodica a acestora evitandu-se aparitia infiltratiilor ) .

-          Curatarea periodica a ramelor de etansare a ferestrelor de mansarda ( la fel ca si in cazul doliilor, acestor elemente trebuie sa le acordati o atentie sporita) .

-          Intretinerea lemnului la ferestrele de mansarda ( cei mai cunoscuti producatori de ferestre de mansarda recomanda o intretinere periodica a acestor produse ) .

Garantia pentru serviciile de montaj acoperisuri tip tigla metalica si ferestre de mansarda poate varia intre doi si cinci ani, in functie de pachetul ales . Pentru mai multe detalii despre GARANTIA EXTINSA, va rugam sa ne contactati .

Copyright © RAV CONSTRUCT COMPANY.
Design by : Author of Website.