Tigla metalica Ruukki

Tigla metalica Ruukki Monterrey – Produs disponibil in patru variante de calitate

 Tigla metalica Ruukki MonterreyCel mai vandut model de tigla metalica Ruukki este disponibil atat in variante economice ( Basic si Standard), cat si in variante de calitate superioara ( Plus si Premium), putand fi astfel achizitionat atat de beneficiarii cu un buget redus, cat si de cei care doresc un acoperis de o calitate deosebita .


- Tigla metalica Ruukki Monterrey PREMIUM este realizata din tabla de otel cu strat de protectie Pural sau Pural mat si are o grantie de cincizeci (50) de ani pentru proprietatile tehnice si douazeci (20) de ani pentru proprietatile estetice.

 - Tigla metalica Ruukki Monterrey PLUS este realizata din tabla de otel cu strat superior de protecţie Purex, strat ce ofera o garantie de patruzeci (40) de ani pentru proprietatile tehnice si cincisprezece (15) ani pentru proprietatile estetice.

- Tigla metalica Ruukki Monterrey STANDARD este realizata din otel cu strat de protectie de Polyester sau Polyester mat. Garantia oferita pentru acestprodus este de treizeci (30) de ani pentru proprietatile tehnice si zece (10) ani pentru proprietatile estetice.

 -Tigla metalica Ruukki Monterrey BASIC este un produs economic, gandit in principal pentru lucrarile cu buget redus. Acest produs beneficiaza de o garantie estetica de 10 ani .

 Asa cum se poate observa si din tabelul de mai jos cele patru variante de acoperis Ruukki Monterrey se deosebesc prin : grosimea miezului de otel, cantitatea de Zn folosita pentru protectia otelului impotriva coroziunii, tipul si grosimea stratului superior de protectie, rezistenta la zgarieturi, etc.

  PREMIUM PLUS STANDARD BASIC
         
Garantie tehnica 50 ani 40 ani 30 ani 30 ani
Garantie estetica 20 ani 15 ani 10 ani 10 ani
Strat de acoperire Pural Matt 50µm Purex 26µm Polyester 25µm Polyester 25µm
Cantitatea minima de zinc 275 gr/mp 275 gr/mp 200 gr/mp 200 gr/mp
Clasa de coroziune RC5 RC4 RC3 -
Rezistenta la zgarieturi 4000g 2500g 2000g -
       

 

Pentru ca sistemul de invelitoare Ruukki Monterrey sa fie functional sunt necesare o serie de accesorii ( profile de tinichigerie standard si/sau speciale, elemente de fixare si etansare, folie anticondens, etc. ), numarul si tipul acestora putand fi stabilit doar pe baza consultarii planului de acoperis sau al unei masuratori .

Tigla metalica Ruukki MonterreyPentru evitarea oricaror confuzii privind tipul materialelor ce sunt livrate, compania Ruukki inscriptioneaza panourile de tigla metalica, certificand in acest fel calitatea produselor pe care le primiti .

 Panourile de tigla metalica si profilele de tinichigerie ( accesoriile ), pentru acoperisuri Ruukki sunt disponibile in 16 culori distincte . Pentru a afla daca culoarea dorita este disponibila ( si in ce variant de acoperire ), va rugam sa ne contactati. La cerere va punem la dispozitie mostre de tabla in culorile disponibile .

Copyright © RAV CONSTRUCT COMPANY.
Design by : Author of Website.