Tigla Metalica Viking

Potrivite pentru clima din tara noastra, acoperisurile tip tigla metalica prezinta avantaje pe care alte invelitori nu le au, si din acest motiv au ajuns sa fie folosite pe scara larga atat la acoperisurile noi cat si la cele mai vechi, care necesita lucrari de renovare .

koralUnul dintre cei mai cunoscuti producatori de tigla metalica din Europa, Grupul Pruszynski, produce in tara noastra tigla metalica si accesorii pentru acoperisuri, sub brand-ul VikingProfil ( VikingProfil este membru a grupului Pruszynski din anul 2008 ).

Grupul Pruszynski a deschis in tara noastra linii de productie pentru tigla metalica si tabla cutata, folosind ca materie prima otel cu grosime de 0,5 mm , importat din Polonia .

Modelele de tigla metalica Viking cele mai des intalnite sunt :

- KRON

- KORAL

- RUBIN PLUS

- ARAD

 

Principalul atu al tiglelor metalice Viking Profil este raportul calitate/pret, acesta reprezentand de cele mai multe ori motivul pentru care beneficiarii aleg acest sistem de invelitoare . In cazul in care pretul acoperisului are un rol foarte important in alegerea pe care doriti sa o faceti , va recomandam sa alegeti un acoperis tip tigla metalica Viking Profil .

Instalat corect, un acoperis Viking Profil are o durata de viata de aproximativ 40-50 ani pentru acoperire de polyester si de 50-60 pentru acoperire PURMAT , fara a necesita lucrari ample de renovare. La fel ca si in cazul celorlalte marci de tigla metalica in panouri mari, se impun anumite lucrari de mentenanta ( se verifica si daca este cazul se inlocuiesc suruburile, se verifica si daca este cazul se inlocuiesc buretii de coama sau dolie, etc.).

Tigla metalica Kron este o invelitoare eleganta si rezistenta, care poate fi utilizata pentru toate tipurile de acoperisuri inclinate, cu panta mai mare de 14 grade. Imbinand traditia cu tehnologia moderna, modelul Kron este utilizat atat in constructii rezidentiale cat si pentru renovarea caselor vechi sau a lacasurilor de cult.

Modelul Koral este cel mai vandut model de tigla metalca Viking, geometria sa amintind cel mai bine de invelitorile din tigle ceramice cu profil jos, invelitori destul de intalnite in Muntenia si Moldova. Datorita producerii la lungimi variabile, in functie de forma si dimensiunile acoperisului, puteti optimiza comanda, astfel incat pierderile de material sa fie minime.

Tigla metalica Rubin Plus este modelul economic al firmei Viking Profil, model solicitat la lucrarile unde principalul criteriu de alegere a invelitorii este pretul redus. Datorita inaltimii mici a profilului, suprafata utila obtinuta la producerea acestui model, este mai mare cu aproximativ 4,5%  decat in cazul modelelor Kron si Koral .

kronTigla metalica este un produs care nu crapa si nu se sparge, nu este atacat de mucegai sau insecte asa cum se intampla cu alte invelitori .

Paleta de culori pentru tigla metalica Viking este destul de larga, in acest moment puteti sa achizitionati aceste produse in peste nouasprezece culori lucioase si sapte culori mate .

In afara de tigla metalica si profilele de tinichigerie pentru acoperis, Pruszynski este si producatorul sistemului de jgheaburi si burlane metalice Niagara , un sistem de drenaj complet, in doua dimensiuni si disponibil in sase culori de baza. Jgheaburile si burlanele Niagara sunt disponibile in culorile : alb, maro, caramiziu, rosu, negru si gri .

Pentru mai multe detalii despre tigla metalica, ferestre de mansarda si accesorii pentru acoperisuri, te rugam sa vizitezi paginile dedicate .

In cazul in care doriti o oferta de pret pentru unul din modelele de tigla metalica Viking, va rugam sa ne trimiteti planul acoperisului pe adresa de mail sau sa completati formularul din pagina de contact.

Copyright © RAV CONSTRUCT COMPANY.
Design by : Author of Website.